Sindirime Yardımcı & Yüksek Lif Takviyesi
İçindekiler: % 100 Yulaf Kepeği
Ingredients: %100 Oat Bran
Yulaf Kepeği; Yulafı en dıştan saran kısmı, kabuğudur. İyi bir lif kaynağıdır ve kalp dostu gıda olarak bilinir. Çözünebilir lifleri, hacimlerinin ortalama 25 katı kadar su alabilme kapasitesine sahiptir.
Kullanımı: Yulaf Kepeği yoğurt ve süte karıştırarak, kuru meyve, salata, çorba ve gevreklere ekleyerek kahvaltıda omlet içine ya da kek ve kurabiye ununa ilave ederek lezzetle tüketilebilir.
Gluten içerir. Includes Gluten.
Koruyucu ve katkı maddesi içermez.
Yulafın doğal yapısı gereği sade olarak tüketildiğinde hafif acımsı bir tat gelebilir.
Bu Sayfa
1411
kez ziyaret edilmiştir.
Tarih: 3.3.2018 12:33:51